Здравейте, този месец и аз си купих Алфа Ромео Gt 2004. Бих искал да ви попитам колко е нормалната температура на охладителната течност на дълъг път на равно седи на 50 градуса при градски условия стига най много 70 единствено на място отива до 90 да попитам това според вас термостат ли е? Ходих в 2 сервиза на едното място ми предложиха Valeo за 180 лева на другото Vegnette за140лева кой да избера ако някой от вас има наблюдения и е сменял ще съм ви благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат,датчик или.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badboy77 Покажи съобщениеЗдравейте, този месец и аз си купих Алфа Ромео Gt 2004. Бих искал да ви попитам колко е нормалната температура на охладителната течност на дълъг път на равно седи на 50 градуса при градски условия стига най много 70 единствено на място отива до 90 да попитам това според вас термостат ли е? Ходих в 2 сервиза на едното място ми предложиха Valeo за 180 лева на другото Vegnette за140лева кой да избера ако някой от вас има наблюдения и е сменял ще съм ви благодарен.
Аз съм с Vegnette четвърта година и нямам никакви грижи.Тая работа е малко на късмет, за това искай гаранция и си вземи този с оптимално отношение цена/гаранция.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment